Lepotni in nohtni center LNC – spletna trgovina

Košarica

V košarici ni izdelkov.

Prodajni program

LNC LOGO

Lepotni in nohtni center

Lepotni in nohtni center LNC, Spletna trgovina

Košarica

V košarici ni izdelkov.

Lepotni in nohtni center

The Blog
/
/
/
Kako nakupujemo?

Kako nakupujemo?

Kako nakupujemo?

Nakupovanje v naši spletni trgovini, ki je odprta 24 ur na dan in sedem dni v tednu, je enostavno:

1. Najprej vas prosimo, da se v našo trgovino prijavite. Kliknite na povezavo »Prijava« in nato  “Registrirajte se” , če še niste naš registriran uporabnik, oz. »Prijavite se«, če ste se kot uporabnik v preteklosti že registrirali. Izpolnite zahtevane podatke.

Prosimo vas, da so podatki pravi in točni.

2. Počakajte, da na navedeni e-naslov prejmete potrdilo o uspešno opravljeni registraciji. Ko potrdilo prejmete, je vaša registracija uspešno izvedena, vi pa lahko s svojim uporabniškim imenom in geslom začnete nakupovati v naši spletni trgovini s tem, da se najprej prijavite na povezavi »Prijavite se«.

3. Sledi brskanje in izbira izdelkov v posamičnih  kategorijah  izdelkov.

Pri določenih izdelkih  se lahko odločate za različne barve, količine, motive… teh izdelkov ne morete dodati v košarico iz povzetka o izdelku, saj je pred naročilom potreben izbor željenih lastnosti.

Izbran izdelek nato naložite v svojo nakupovalno košarico s klikom na “V košarico”, ki je ob vsakem izdelku. Izdelek je tako varno shranjen v vaši košarici in vi lahko z nakupom nadaljujete.
 

4. S klikom na povezavo “Košarica” si lahko ogledate vsebino košarice. Tu lahko tudi urejate vaše naročilo. Spremenite lahko  število izdelkov ali izdelek izločite iz  košarice.
 

5. S klikom “Na blagajno”  ali izbiro “Naprej” iz košarice nadaljujete nakup. Preverite in potrdite vaš naslov ter vpišete morebitne opombe oz. želje ter nakup potrdite. Izberete še način plačila in vaš nakup je zaključen.

6. Na elektronski naslov boste prejeli potrdilo o opravljenem nakupu, ki bo vsebovalo vse podrobnosti o vašem naročilu in vse potrebne informacije. 

7. Napaka pri oddaji naročila:

Ob zmoti pri oddaji naročila nam pošljite e-pošto na info@nohti-gel.com ali nas pokličite na telefon 031/730-263, da naredimo popravo. 

Tag:
Share

Dodaj odgovor

Popular Post
Instagram