Lepotni in nohtni center LNC – spletna trgovina

Košarica

V košarici ni izdelkov.

Prodajni program

LNC LOGO

Lepotni in nohtni center

Lepotni in nohtni center LNC, Spletna trgovina

Košarica

V košarici ni izdelkov.

Lepotni in nohtni center

Dostava

/
Dostava

Dostava

Dostava naročenih izdelkov v naši spletni trgovini se izvede v roku dveh (2) delovnih dni od dneva vašega naročila. V primeru, da naročenega izdelka ne bomo mogli dostaviti v predvidenem času, vas bomo o tem obvestili, pri čemer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu.

Izdelke bomo dostavili na naslov za dostavo, katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku. Dostava se praviloma vrši v dopoldanskem času. Priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo, da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem  času, saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave.

Dostavo vršimo preko dostavne službe Pošte Slovenija. Stroški poštnine se zaračunavajo v skupni višini 5,00€. V odkupnino je zajeta vrednost naročila ter stroški pošiljanja.

Osebni prevzem

Pošiljko lahko prevzamete tudi osebno v Velenju. V primeru osebnega prevzema ob zaključevanju naročila označite osebni prevzem. Za podrobnosti nas pokličite na 031/730-263 ali nam pošljite mail na info@nohti-gel.com.

Sledenje pošiljke

Želimo vam omogočiti enostavno sledenje pošiljke, ki smo jo odpremili na vaš naslov. Če želite pošiljki slediti, potrebujete od nas številko pošiljke, ki vam jo glede na vašo željo posredujemo. Pišite nam na info@nohti-gel.com.